Contact: telefoon 010 - 4673105

  • Home
  • Barendrecht – Middeldijkerplein

Barendrecht – Middeldijkerplein

In het centrum van Barendrecht wordt er op 3 groepen zorg geboden aan kinderen van het verpleegkundig kinderdagverblijf en het kinderdagcentrum, in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.

De groepen zijn ingedeeld aan de hand van de ontwikkelingsmogelijkheden en behoeften van het kind. Dit houdt in dat de kinderen met verpleegkundige zorg en kinderen met ontwikkelingsproblematieken gemengd een groep vormen. Ons uitgangspunt is de ontwikkelingsmogelijkheden van het kind en niet de beperking.

Groep BIJ is een groep waar kinderen voorbereid worden op het onderwijs. Op deze groep wordt stilgestaan bij de vaardigheden die nodig zijn om een vorm van onderwijs te kunnen volgen. Het aanleren van educatieve vaardigheden, sociale vaardigheden en een correcte werkhouding staat voorop. Voor de kinderen die behoefte hebben aan een duidelijke vaste structuur, sensomotorisch leren en het bevorderen van zelfredzaamheid is er groep RUPS. Op deze groep wordt gewerkt aan het zelfstandig uitvoeren van de ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen) en het participeren binnen een groep. Daarnaast is groep LIEVEHEERSBEESTJE er voor de kinderen die baat hebben bij een prikkelvrije omgeving en behoefte hebben aan belevingsgericht leren.

Samen met regulier kinderdagverblijf KIBEO en Daltonschool De Zeppelin vormt deze locatie Kindcentrum Nova. Het kindcentrum biedt u een vertrouwde omgeving waar kinderen al van jongs af aan komen, opgroeien en zich ontwikkelen. Door met elkaar samen te werken wordt getracht alle ontwikkelingskansen van het kind optimaal te benutten.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om bij ons de sfeer te komen proeven en in een persoonlijk gesprek uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via onze hoofdvestiging in Rotterdam: 010 – 4673105 of info@mkdvcitykids.nl.

Samen leren, lachen en genieten van het alledaagse leven.

 

© Copyright 2018 CityKids. Alle rechten voorbehouden