Contact: telefoon 010 - 4673105

De Smiley

banner-citykids-smiley-800x100px-goud-72dpi-75
Vol trots heeft CityKids, als eerste Medische Kindzorg Instelling in Nederland buiten het ziekenhuis, de Gouden Smiley in ontvangst mogen nemen uit handen van Hester Rippen, directeur van Stichting Kind en Ziekenhuis in het bijzijn van André Rouvoet, voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland op het Nationale Medisch Kindzorg congres EACH van Kind & Ziekenhuis op 23 september 2016 in Zeist.

1000Kwaliteitskeurmerk

De Smiley is het kwaliteitskeurmerk vanuit het perspectief van kind en ouders dat inzicht geeft in de kindgerichtheid van de
medische zorg. Het geeft aan dat de zorg, op de afdeling waarvoor de Smiley is toegekend, voldoet aan alle criteria die
Stichting Kind en Ziekenhuis daaraan stelt.Kind & Ziekenhuis kent Bronzen, Zilveren en Gouden Smileys toe. De toekenning van de Bronzen Smiley voor de Kinder- en dagbehandeling, Kraamafdeling en Polikliniek & Eerstelijns Kindzorg vindt plaats door middel van deskresearch. De toekenning van de Zilveren en Gouden Smiley voor de Kinder- en dagbehandeling, de Bronzen, Zilveren en Gouden Smileys voor de Spoedeisende hulp en Medische Kindzorg thuis en in kinder(dag)verblijven vindt plaats door middel van een visitatieproces. Om op te kunnen gaan voor een Zilveren of Gouden Smiley is het een vereiste dat de zorgorganisatie aan het Bronzen niveau voldoet en/ of aan de drop-out criteria.

De Gouden Smiley staat voor excellente kindgerichte zorg.

Samen leren, lachen en genieten van het alledaagse leven.

 

© Copyright 2018 CityKids. Alle rechten voorbehouden