Contact: telefoon 010 - 4673105

  • Home
  • Rein Lander Hoeve

Rein Lander Hoeve

Deze boerderij in een landelijke omgeving in Spijkenisse is voor kinderen met een intensieve (langdurige) verpleegkundige zorgvraag én zijn gezin: voor 24 uurszorg en dagopvang. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Rein Lander heeft in 2000 Stichting Pallieter opgericht. De stichting zet zich – uitsluitend met vrijwilligers – in voor meer kwaliteit van leven van ernstig ongeneeslijk dan wel chronisch zieke kinderen en kinderen met een beperking. Rein was een man met een hart van goud tegen wie je niet gauw “nee” kon zeggen als hij je om hulp vroeg. Helaas is hij in maart 2018 overleden. Zijn grootste wens was dat Stichting Pallieter zou blijven bestaan, omdat hij “zijn kinderen niet in de steek wilde laten”. Stichting Pallieter, al jaren sponsor van (de Vrienden van) CityKids, is trots dat deze nieuwe locatie van CityKids de naam van haar oprichter draagt en heeft als eerste een sponsorbijdrage voor de Rein Lander Hoeve toegezegd.

 

Eerste actie voor de Rein Lander Hoeve:
Kiwanis Club Spijkenisse organiseert een Duckrace in de binnenhaven van Spijkenisse op 15 juni 2019 tezamen met een “running diner” in 4 restaurants in Spijkenisse. Een enorm en ambitieus project én voor het goede doel, namelijk de aanschaf van een snoezelruimte voor in de Rein Lander Hoeve.
Voor meer informatie, zie bijgaande flyer en https://www.kiwanis.nl/spijkenisse/nieuws/kiwanis-duckrace-voor-rein-lander-hoeve.
De race start zaterdag 15 juni 2019 om 14.00 uur en we zouden het geweldig vinden dat er vele badeendjes worden verkocht. De stand van de verkoop de badeendjes staat op de website via https://www.kiwanisduckrace.nl/. Informeer je familie, vrienden over deze race en probeer zoveel mogelijk eendjes te verkopen voor de snoezelkamer in de Rein Lander Hoeve.

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers, die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Het motto van Kiwanis is “serving the childeren of the world”. Op vele manieren dragen vrijwilligers bij aan het welzijn en ontwikkeling van kinderen. In Nederland werd de eerste Kiwanis serviceclub opgericht in Amsterdam in 1965 en momenteel telt Kiwanis Nederland bijna 2.000 leden in 106 clubs in 12 regio’s.
Op basis van respect en onderlinge vriendschap, zetten mannen en vrouwen zich in om lokaal of wereldwijd een helpende hand te bieden. “Geen woorden maar daden” is een van de karaktereigenschappen van leden van Kiwanis Club.

Lees hier het persbericht.

Meer publicaties kunt u lezen op:
https://www.voorne-putten.nl/nieuws/actueel/95474/kiwanis-organiseert-duckrace-voor-rein-lander-hoeve en https://nissewaard.debotlek.nl/nieuws/algemeen/700208/alle-eendjes-zwemmen-in-de-haven-

Samen leren, lachen en genieten van het alledaagse leven.

 

© Copyright 2018 CityKids. Alle rechten voorbehouden