Contact: telefoon 010 - 4673105

Voor ouders

Met dit hoofdstuk willen we u graag op de hoogte houden van al het nieuws en activiteiten die voor u als ouder van belang kunnen zijn.

De officiële opening van onze nieuwe vestiging in Delft is op woensdag 28 november. Lees hier de uitnodiging.

Lees hier alles over de leuke uitjes die we – via Stichting Vrienden van CityKids – met de kinderen doen.

Lees hieronder het NIEUWS:

Per 1 september 2018 biedt CityKids ook gezinsbegeleiding op maat aan: Praktisch Pedagogische Gezinsbegeleiding (PPG).

Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg heeft adviesbureau jb Lorenz gevraagd om op basis van verhalen van ouders & verzorgers te komen tot een analyse van de rode draden van de vraagstukken en knelpunten waar ouders en gezinnen in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen.
De rapportage is opgebouwd vanuit 4 pijlers: organisatie van zorg, beschikbaarheid van zorg, financiering van zorg en integraliteit van zorg. Onderdeel van het rapport is een werkagenda voor de komende jaren om in gezamenlijkheid de kinderpalliatieve zorg te verbeteren. Op 9 juli 2018 is het rapport aangeboden aan minister Hugo de Jonge tijdens een werkbezoek aan kinderhospice Binnenveld.
Lees hier de Rapportage kinderpalliatieve zorg.

Brancheorganisaties voor integrale kindzorg buiten het ziekenhuis slaan handen ineen en gaan samen verder onder nieuwe naam BINKZ

Eind augustus 2018 vond ondertekening plaats voor de samenwerking met Sophia Revalidatie in Delft. Lees hier het persbericht.

 

Samen leren, lachen en genieten van het alledaagse leven.

 

© Copyright 2018 CityKids. Alle rechten voorbehouden